Krabpalen en klimbomen

Het verhaal er achter

Eind 2014 is bij ons kater Jantje gegeadopteerd door Barth en Marieke.
Op een zondag belde Barth op en zei… “ik wil Jantje!”. Jantje kwam uit een bijzonder slechte situatie, en heeft echt een tweede kans gekregen! Barth stuurde foto’s van Jantje bij hun thuis, waar onwijs leuke, zelfgemaakte, krabpalen opstonden waar Jantje op lag.

Deze foto ’s heb ik natuurlijk gedeeld op de facebook pagina van Miauw, en de reacties waren geweldig! Sinds dien wil iedereen wel zulke krabpalen en klimbomen. Zo is het balletje gaan rollen, en sindsdien krijgen wij financiele steun van Barth en Marieke of tewel www.krabpalenenklimbomen.nl (en met Jantje gaat het nog steeds heel goed!)

Over krabpalen en klimbomen

Bij krabpalen en klimbomen vind je unieke krabpalen en klimbomen voor katten, gemaakt van boomstammen, oud hout en andere natuurlijke materialen.

Alle krabpalen en klimbomen op deze site zijn slechts voorbeelden, elk exemplaar wordt met
de hand gemaakt en is uniek. Maatwerk, uitvoering naar specifieke wensen en tuin- en cattery inrichting zijn ook mogelijk.

Ontdek de natuurlijke en fantasierijke plek waar katten kunnen klimmen, spelen en slapen.

Met de verkoop van de krabpalen en klimbomen wordt Stichting Kittenopvang Miauw gesteund, bekijk dus snel www.krabpalenenklimbomen.nl.